• +46 19 20 65 10
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

T-Fast

ETA-bedömd träskruv som är 20% snabbare och har lägre idrivningsmoment än marknadens genomsnitt. Med dess unika gängstigning och en vass spets med skärkant garanterar T-Fast snabb och smidig installation.

T-Fast är senaste nykomlingen i EJOTs sortiment för träinfästning. Produkten motsvarar vår kvalitetsstandard, är ETA-bedömd och har CE-märkning. Detta är produkten för dig som är ute efter träinfästning och vill ha en ETA-bedömd produkt. Användningsområden innefattar träkonstruktioner i träbaserade material som plywood, OSB, spånskivor, fiberplattor, träfiberplattor, faner.

Med dess unika gängstigning och en vass spets med skärkant garanterar T-Fast snabb och smidig installation. Dessutom har träskruven stamfräs som fräser ett frigångshål och minskar därmed friktionen mellan skruven och materialet. Dessutom underlättar denna egenskap för sammanpressningen av grövre dimensioner. 
Image
Den försänkta skallen med TX-spår ger maximal kraftupptagning och samtidigt bästa ergonomiska funktion.
Fräsvingar under skallen garanterar en optimal försänkning. Mjuk och snäll mot materialet.
Spetsens utformning i kombination med spetsens skärkant ger en snabb och precis start.
Stamfräsen fräser ett frigångshål, speciellt viktigt för grövre dimensioner för att underlätta sammanpressning av virkesdelar.
T-Fast träskruv har två olika utföranden på huvudet, en variant med försänkt huvud och en med extra stort brickhuvud. Båda varianterna är delgängade, vilket är till fördel vid sammanfogningen av materialen.
Image

KUNDSERVICE
019 20 65 10
infoSE@ejot.com

ADRESS
EJOT Sverige AB
Sandtagsvägen 9
702 36 Örebro
Sweden

Image
DIGITAL NÄRVARO
Typgodkännande av ytbehandlingar.
© 2021 EJOT Sverige AB