• +46 19 20 65 10
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

EJOT blir valet för betonginfästning hos Bevego

Markera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktiv
 

Med filialer från Malmö i söder till Luleå i norr är Bevego en av de ledande aktörerna på marknaden. Först ut är tio utvalda filialer som får äran att ta in EJOT Betonginfästning. I sortimentet ingår ETA-bedömda expander, slagankare, betongskruv, lättbetongskruv, plugg, kemisk infästning och övrig infästning för betong. Med ett brett sortiment erbjuds trygg infästning oavsett grundmaterial och dess kvalitét, yttre förhållanden och belastning.

Bevego tillhandahåller högkvalitativa produkter och effektiv logistik, en faktor som Bevego och EJOT har gemensamt. För att erbjuda förstklassig service utbildas Bevego och därmed breddas kunskapen om produkterna, applikationsområden och hur de monteras.

Förutom en kvalitetspolicy som går i linje med EJOT har företagen dessutom en överensstämmande miljöpolicy som innebär att vi bedriver dagligt arbete för att minska miljöbelastningen. Detta görs bland annat genom att minimera användningen av icke förnyelsebara material och bränslen, hushålla med naturens resurser, förebygga föroreningar, bidra till en ren och hälsosam miljö och förlänga produkters livslängd.

- Vi har levererat delar av andra sortiment sedan flera år tillbaka, framförallt infästning för byggplåt, och för oss är det ett väldigt glädjande besked att Bevego valt att ta in EJOT Betonginfästning. Med mer än 45 års erfarenhet om tillverkare kan vi möta de krav Bevego ställer på sina leverantörer i form av kunskap, produktutveckling, specialisering och tillgänglighet. Säger Johan Oskarsson, VD på EJOT Sverige AB.

Detta visar även på ett tidigare lyckat samarbete som nu fortsätter i och med ett nytt sortiment får ta plats på hyllorna. EJOT Betonginfästning finns tillgängligt på följande Bevego-filialer från september 2019, Malmö, Växjö, Trollhättan, Bäckebol, Örebro, Västerås, Eskilstuna, Älvsjö, Bromma och Östersund.

Om Bevego Byggplåt & Ventilation AB
Grundades år 1994 och är ett av landets ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, teknisk isolering och ventilation. Bevego ägs av Saint-Gobain, en av Europas största industrikoncerner. Företaget har idag filialer på närmare 40 platser i Sverige, är ca 450 anställda och har en omsättning på ca 1,8 miljarder.


KUNDSERVICE
019 20 65 10
infoSE@ejot.com

ADRESS
EJOT Sverige AB
Sandtagsvägen 9
702 36 Örebro
Sweden

Image
DIGITAL NÄRVARO
Typgodkännande av ytbehandlingar.
© 2020 EJOT Sverige AB