Innesäljare/kundservice till EJOT Sverige AB

Väx med oss! EJOT är ett dynamiskt företag som verkar på en internationell marknad. Vi jobbar med högteknologiska produkter och våra kunder är de mest krävande. Nu söker vi en medarbetare till kundservice. Du skall tycka om att sätta kunden först. Läs med på vår hemsida www.ejot.se

Vi vill ha med dig som en engagerad spelare i vårt team där du ska vara med och bidra till lyckade samarbeten med våra kunder. Vi som arbetar här brinner för affärer, kundbemötande och viljan att hela tiden förbättras. Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa att växa ytterligare.

Vi erbjuder 

o Möjligheten att arbeta i ett internationellt företag som är i tillväxtfas
o Goda möjligheter att växa på sikt
o Arbetsplats med lönsam och positiv företagskultur

Din profil 

o Gymnasial eller eftergymnasial utbildning
o God datavana o lösningsorienterad
o Driven och självständig 

o Goda kunskaper i engelska, skrift och tal 
o Meriterande med kunskaper i tyska
o Meriterande med kunskaper inom byggbranschen 

o Trivs att arbeta i högt tempo 

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta i ett team med kollegor som servar våra kunder. Det är ett flexibelt jobb och du gillar att lösa problem, hålla en hög servicegrad mot kunden samt fatta egna beslut ofta och i högt tempo. I Arbetet ingår kundkontakt över telefon, ta emot och registrera order, daglig kontakt med våra utesäljare för att finna lösningar på kundens förfrågningar och behov. Din största prioritet är att se till så kunden är nöjd, vilket innebär stort ansvar och noggrannhet.


Om EJOT Sverige AB
EJOT Sverige AB är ett teknikorienterat företag med egen tillverkning och utveckling av kundanpassade infästningar till krävande tillämpningar. Vi levererar kvalificerade infästningar till Sveriges bygg-, industri- och automationsaktörer och lägger stolthet i att tillgodose våra kunders olika behov. Tillsammans med våra kunder arbetar vi långsiktigt i en nära relation för att nå optimal utdelning till reducerade kostnader.

Anställningens omfattning: 100%
Anställningsform: Tillsvidare
Placeringsort: Örebro
Sista ansökningsdag: 2018-09-19

Låter det intressant? Skicka din ansökan med CV och personligt brev till Mikael Steen, msteen@ejot.se
Har du frågor om tjänsten vänligen ring Mikael Steen, 070–68 75 668.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.