Träffa oss på Nordbygg 2018
Datum: 2017-12-21 11:44
 
Vi kommer att visa dom senaste systemen för ventilerade fasader, panel- och fönstersystem samt testvinnande infästning i betong och inspirerande infästningslösningar i trä och av tak.
 
CROSSFIX
Det nya underbyggnadssystemet för bakre ventilerade fasader revolutionerar marknaden: CROSSFIX är den första understrukturen av 100% rostfritt stål som kan användas för horisontella och vertikala stödprofiler. Detta ökar flexibiliteten, förenklar montering och sparar värdefulla tids- och lagerkostnader. CROSSFIX är tillverkad av 100% rostfritt stål och reducerar systemets värmeöverföring tydligt.
 
WIMOUNT
Väggmontering av fönster och dörrar för energibesparande och passiva hus. Tillförlitlig och enkel installation av fönster i värmeisolering utan termiska broar. Montering av fönster- och dörrsnickeri i värmeisolering ökar i popularitet inom segmentet lågenergi och passiva hus. Den pålitliga, mekaniska installationen med samtidig försegling av den skruvade anslutningen gör det möjligt att använda potentialen i energibesparande fönster till 100%.
 
GRIPPER - testvinnande väggplugg
Tack vare DuPont™ Hytrel® -materialet fungerar GRIPPER som en robot. Den tål långvarig belastning, stötar, nötning, fukt, kemikalier, temperaturförändringar och förvaring bättre än vanliga pluggar. GRIPPER fungerar i både skivväggar och massiva väggar oavsett byggmaterial.
 
Välkommen till vår monter C19:31 den 10-13 april!
 
 
 

Redaktör: Camilla Karlsson