• +46 19 20 65 10
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hållbarhet

Vi har ett starkt engagemang för hållbarhet
Image
EJOT erhöll den första miljöpåverkningsdeklarationen (EPD) för ankartillverkning och vi kan nu presentera ett omfattande och komplett dokument för hållbarhet och balans när det gäller miljöpåverkan av våra produkter. EPD för ankar- och fästelement inom områdena låglutande tak och ventilerad fasad har följt senare.

Produkter för området lättviktskonstruktioner kompletterar nu EJOTs sortiment när det gäller bedömning av miljöprestanda för byggnader enligt EN 15978.
Miljöskydd och hållbar resursanvändning tillhör de viktigaste framtida projekten. Hållbarhet blir allt viktigare för bygg- och fastighetsbranschen.

Byggnader bedöms ur ekologisk aspekt efter värden som energieffektivitet och resurskonsumtion med mera. De offentliga upphandlande myndigheterna inkluderar särskilt dessa kriterier i sina avtal.

När det gäller framtida byggprodukthandlingar krävs certifikat avseende de grundläggande kraven: hygien, miljö, hälsoskydd och hållbar användning av naturresurser. EJOT lever upp till dessa krav.
Image

Hitta till oss

EJOT Sverige AB
Sandtagsvägen 9, 702 36 Örebro
MÅNDAG - FREDAG
08:00 - 16:30
KUNDSERVICE
019 20 65 10

Kontakta oss

© 2019 EJOT Sverige AB